Архив

Такси – месец Септември 2021г

Уважаеми родители,

 

Информираме Ви, че децата от яслена група преминаващи в първа, както и децата от втора и трета възрастови групи ще имат начислени две месечни такси за м.септември 2021г, т.к. присъствията ще се отчитат до 15-ти и след 15-ти септември.

  • Децата, преминаващи на 15.09.2021г. от яслена група в първа възрастова група- ще имат една квитанция за посещенията в яслена група до 15 септември и втора такава за посещенията в първа група- след 15 септември.
  • Децата от втора и трета възрастова група също ще имат две месечни такси през м. септември, т.к. до 15.09 таксата се изчислява на база 48лв, а след 15.09- преминавайки в задължителна форма на предучилищно образование -базата за изчисление на месечната такса е 40лв.
  • За децата от яслена група, които след 15 септември остават в яслена група, децата от четвърта възрастова група, както и децата записани след 15.09.2021г в детското заведение в I, II и III група – таксата ще е една, т.к. няма промяна в размера й.

За родители, които използват  ePay/плащане през интернет/в сайта ще виждат 2 реда с начислени такси /. Бутонът  „Плати”  ще е активен на първото начисление. След като се плати, ще се активира бутона и на второто начисление.

За родители,  които плащат в брой, се издават две приходни квитанции – от старата и от новата група.

За родители, които плащат  през  Easy Pay, трябва да натиснат бутона „Плати” и с генерирания код  да отидат и да платят на касите. След като системата на Easy Pay /в 00,00 часа/ отрази плащането, да натиснат отново бутона „Плащане” за генериране на следващото начисление и отново да отидат на каса на Easy Pay.

Публикувано от Лястовичка в Новини   Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *