Архив

Прием 2021г.

На 10.05.2021г., в 10,00ч., стартира електронната система за подаване на заявления за яслена /деца, родени през 2019/2020г/ и първа възрастова група /деца, родени през 2018 година/.

Заявленията се подават онлайн от родителите, а тези, които нямат възможност лично да въведат данните, ще могат да го направят на място- на Вход №4 в сградата на детското заведение, в следните часове:

всеки работен ден, от 10,00 до 15,00ч.

Молим родителите, които ще подават заявление на място, да спазват всички мерки за безопасност. Граждани без маски няма да бъдат допускани на територията на детското заведение. Контактът с деца и персонал на детската градина, с изключение на директора и лицето, упълномощено да приема заявления, е абсолютно забранен!

Ако Вашето идване съвпадне с придвижване на деца в двора, Ви молим да изчакате извън територията на детската градина.

Поради въведените мерки за безопасност, заявители, които не спазват горепосочения график и правила, няма да бъдат допускани на територията на детското заведение.

Благодарим Ви за разбирането!

Уважаеми родители,

Информация за предстоящия прием на деца за

яслена група, родени през 2019/2020г., може да намерите ТУК ,

първа възрастова група, родени през 2018г., може да намерите ТУК

Район за обхват на ДГ №34 „Лястовичка“: Териториите, заключени между бул. „Ян Хунияди“, ж.к. „Възраждане“ 4, бул. „Трети март“, бул. „Република“, бул. „Вл. Варненчик“ и м-т „Кочмар“;

ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ

НАРЕДБА за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини, полудневни и целодневни подготвителни групи към училищата на територията на Община Варна

Публикувано от Лястовичка в Актуално, В нашата градина, Новини   Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *