Архив

ДГ №34 „Лястовичка“ отваря врати на 26.05.2020г.

 

 

 

Уважаеми родители,

На 26.05.2020г/вторник/ ДГ №34 „Лястовичка” отваря врати.

Мерките и правилата за дейността на ДГ в условията на COVID-19  се разработват към момента и след като бъдат утвърдени, ще Ви бъдат предоставени на сайта. Всеки родител следва внимателно да се запознае с тях и да декларира това писмено, както и солидарната си отговорност за стриктното им спазване. 

Във връзка с организацията на дейността на детското заведение в условията на COVID- 19, всяка седмица- в ден сряда до 10.00ч., родителите желаещи детето им да посещава градината през следващата седмица, ще подават Заявление до директора по образец. Деца, чиито родители не са подали предходната седмица заявление в срок, няма да бъдат допускани в групите.

За периода 01.06 до 06.06.2020г заявленията следва да се подават до 27.05.2020г/сряда/-10,00ч. на служебната ел. поща по групи.

Напомняме Ви, че макар детската градина да отваря за посещение от всички деца и въпреки спазването на всички противоепидемични мерки, в настоящата ситуация единствената и най- безопасна среда, с гарантирана физическа дистанция, е домашната. По тази причина, препоръчително е децата, за които има възможност да се грижи възрастен, да останат в къщи.

Заповед 1707

Публикувано от Лястовичка в Актуално  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *